Ολυμπιακός: Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» με Ζέλσον Μαρτίνς – Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα

14:28 1/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Έτοιμος να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ του είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες προχωρούν σε δεύτερη χειμερινή μετεγγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς.

“Μπαμ” με το… καλημέρα στο 2024 για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν στη δεύτερη χειμερινή τους μετεγγραφή, καθώς έρχεται σήμερα στην Αθήνα,

ο Πορτογάλος εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς!

Ο 28χρονος θα φτάσει στη χώρα μας στις 18:00 το απόγευμα, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό εάν θα πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μετεγγραφή. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τους Μονεγάσκους λήγει το καλοκαίρι. στο Πριγκιπάτο, ο Ίβηρας εξτρέμ, έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με 16 τέρματα και 14 ασίστ, ενώ φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, αγωνιζόμενος σε 21 ματς.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ξεκίνησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012, μέχρι και το 2015, καταγράφοντας συνολικά 180 συμμετοχές με 31 τέρματα και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 22 εκατ. ευρώ!

Στους “ροχιμπλάνκος” έπαιξε σε μόλις 12 ματς σκοράροντας μια φορά, ενώ ενδιάμεσα δόθηκε και δανεικός στη Μονακό η οποία τον αγόρασε το 2019 έναντι 30 εκατ. ευρώ.

To άρθρο Ολυμπιακός: Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» με Ζέλσον Μαρτίνς – Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πρωτοχρονιάτικο, Ζέλσον Μαρτίνς – Έρχεται, Ελλάδα,olybiakos, protochroniatiko, zelson martins – erchetai, ellada