Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

09:44 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (21:00, Cosmote TV) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν οριστικά απόψε τις διαφορές τους, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου

τον περιμένει ο Ατρόμητος.

Η υπόθεση πρόκριση είναι ορθάνοιχτη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από το μηδέν, ούσες πληγωμένες από τις απουσίες τους.

Αποστολή δεν βγήκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ελ Αραμπί, στον τιμωρημένο Ρέτσο ενώ εκτός είναι και ο Ελ Κααμπί. Ο Μπιέλ δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ το πρωί θα δοκιμάσουν την ετοιμότητά τους οι Ποντένσε, Ρίτσαρντς.

Από την πλευρά του, ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να υπολογίζει για πρώτη φορά στο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά την ίδια ώρα δεν υπολογίζει στους Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Όπως φυσικά και ο Μπρινιόλι, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα