Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο Μεντιλίμπαρ, ο Συλαϊδόπουλος και η αντίδραση

10:07 10/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα (17:30, Cosmote TV 1) τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο τους και υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

έρχεται σήμερα (10/2/2024) στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα να αγωνίζεται κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Βάσκος τεχνικός θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από μεθαύριο και θα κάνει το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο την προσεχή Πέμπτη (15/2, 19:45) στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φερεντσβάρος στο πλαίσιο των playoffs του Conference League.

Υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Κρητικούς θα είναι ο Σωτήρης Συλαΐδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να οδηγήσει τους Πειραιώτες στη νίκη. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να αντιδράσουν, αν δεν θέλουν να χάσουν κάθε επαφή με την κορυφή.

Όσον αφορά τον Μεντιλίμπαρ, φέρνει στην Ελλάδα βοηθό προπονητή (Φραν Ρίκο), γυμναστή (Τόνι Ρουίθ) και αναλυτή αγώνων. Ταυτόχρονα, επέστρεψε στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αγριογιάννης, ενώ παραμένει στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης ο Χρήστος Μουρίκης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος της Super League, «τελικός» μοιάζει να είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες», με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και τους Θεσσαλονικείς, που μοιάζουν… ριζωμένοι στην πέμπτη θέση, να σκέφτονται τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (13/2, 19:30 – Αγρίνιο).

Τα «καναρίνια», πάντως, έχουν κι άλλο… μπελά στο κεφάλι τους, αφού είναι χαμηλά στην κατάταξη. Φιλοξενούν τον Ατρόμητο που ίσως παρουσιαστεί «άδειος» έπειτα από τις ήττες στο φινάλε από Παναθηναϊκό (Κύπελλο) και ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

17:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΟΦΗ

19:00 «Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

16:00 «Μιχάλης Κρητικόπουλος», Κηφισιά – Βόλος ΝΠΣ

17:00 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

To άρθρο Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο Μεντιλίμπαρ, ο Συλαϊδόπουλος και η αντίδραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – ΟΦΗ, Μεντιλίμπαρ, Συλαϊδόπουλος,olybiakos – ofi, mentilibar, sylaidopoulos