Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε LIVE: Δραματικό φινάλε στο ματς!

20:47 26/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να εξαντλήσεις τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση στα play off της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 14-16, αλλά ακόμη έχουν μαθηματικές ελπίδες να βρεθούν στην 8άδα και αυτές θα

παραμείνουν με νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, η οποία είναι 6η στην κατάταξη με 18 νίκες και 12 ήττες.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε από το Newsit.gr

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί για μία ακόμα φορά τις υπηρεσίες των Παπανικολάου και Μάρτιν, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Ουλάνοβας.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 26 φορές. Ο Ολυμπιακός έχει το… πάνω χέρι, μετρώντας 14 νίκες έναντι 12 των Τούρκων. Στα παιχνίδια –όμως- που έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους το σκορ να είναι 7-6 υπέρ της Φενέρ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η «κόντρα» του Κώστα Σλούκα με την πρώην του ομάδα, αλλά και η… ευκαιρία του Γιώργου Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θέλει 8 αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει στην 4η θέση όλων των εποχών τον Άντε Τόμιτς, ο οποίος έχει 1025.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία) με τους Κάρλος Κόρτες (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

To άρθρο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε LIVE: Δραματικό φινάλε στο ματς! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα