Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο LIVE: «Θρίλερ» στο φινάλε

21:06 2/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, με στόχο να κάνει νικηφόρο… ποδαρικό στο 2024 και στον δεύτερο γύρο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο κατάμεστο ΣΕΦ για τη 18η αγωνιστική της Euroleague,

στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης για το 2024 και στην πρώτη της φετινή «διαβολοβδομάδα».

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 9-8, μετρά δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες εκτός έδρας, με Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου και καλείται να δείξει σταθερότητα στον 2ο γύρο της Euroleague, εαν θέλει να επιστρέψει σε ένα τρίτο διαδοχικό Final 4, μετά από αυτά στο Βελιγράδι (2022) και Κάουνας (2023).

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague αρχής γενομένης κόντρα στο σύνολο του Έτορε Μεσίνα.

Η Αρμάνι έχει δύο νίκες λιγότερες από τον Ολυμπιακό (7-10). Η τελευταία νίκη της σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν επικράτησε εντός έδρας με 76-67 της Μπασκόνια.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η ιταλική ομάδα θα έχει ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της απόψε, αφού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ωστόσο, ο Έτορε Μεσίνα μετρά και απουσίες και μάλιστα σημαντικές. Ο λόγος φυσικά για τους Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς, καθώς ο πρώτος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, ο δεύτερος στον προσαγωγό και ο τρίτος θλάση στον μηρό.

Στα της παράδοσης των αναμετρήσεων των δυο ομάδων στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έχει το… πάνω χέρι, μετρώντας έντεκα νίκες στα 13 μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας μάλιστα και ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών στο φαληρικό γήπεδο.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Πολωνία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

To άρθρο Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο LIVE: «Θρίλερ» στο φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο LIVE, 18η, Euroleague,olybiakos – armani milano LIVE, 18i, Euroleague