Οι τρεις στόχοι του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ

14:41 28/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για βασικό δεξιό μπακ και σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα έχει κυκλώσει τρεις περιπτώσεις ακραίων αμυντικών.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις του Ρουμάνου Κρίστι Μάνεα, του Σουηδού Έμιλ Κραφθ και του Νορβηγού Γιόνας Σβένσον.

Ο 25χρονος Μάνεα αγωνίζεται στη ρουμανική Κλουζ, είναι 22 φορές διεθνής με τη χώρα του και την περασμένη σεζόν μέτρησε 46

συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 γκολ και 6 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Κλουζ λήγει το καλοκαίρι του 2024 κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «zcj.ro» είναι «…στους βασικούς στόχους της ελληνικής ομάδας κι ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα της».

Ο Εμιλ Κραφθ είναι 29 ετών και είναι 42 φορές διεθνής με την εθνική Σουηδίας. Ανήκει από το 2019 στη Νιούκαστλ, αλλά έπαιξε ελάχιστα την περασμένη σεζόν. Και το δικό του συμβόλαιο λήγει το 2024.

Τέλος, ο Γιόνας Σβένσον είναι 30 χρονών. Ο 23 φορές διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ αγωνίζεται στην τουρκική Αντάνα Ντεμιρσπόρ. Την περασμένη σεζόν είχε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 4 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2024.

 

To άρθρο Οι τρεις στόχοι του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα