Οι τουρκικές προβλέψεις για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό - «Του αρέσουν τα δύσκολα»

09:10 27/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα, μετά τη συμφωνία του να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. 

Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων είχε μία έκπληξη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού,

με τον Γιάννη Αλαφούζου να αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στο τιμόνι του τριφυλλιού, αποδεσμεύοντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φέρνοντας στην Ελλάδα τον Φατίχ Τερίμ.

Ο κορυφαίος Τούρκος προπονητής έρχεται στην Ελλάδα σήμερα (27/12) με στόχο να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών, δηλαδή να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Κάπως οι πράσινοι κάνουν κάτι μοναδικό, καθώς τόσο στο τμήμα ποδοσφαίρου όσο και στο τμήμα μπάσκετ θα έχουν προπονητή από τη γειτονική χώρα. Στο ποδόσφαιρο τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ και στο μπάσκετ τον επίσημης κορυφαίο τεχνικό Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γκιουβέντς Κουρτάρ (Güvenç Kurtar), μίλησε στο newsit.gr για τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό:

“Ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Τουρκία. Είναι ένας προπονητής που έχει κατακτήσει το Κύπελλο UEFA, έχει πολλά πρωταθλήματα στην Τουρκία και εκτιμώ ότι θα είναι πολύ επιτυχημένος και στον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι καλή επιτυχία”. 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, Ουγούρ Ντεμιρκιρντί, σχολίασε στο newsit.gr: “Ο Φατίχ Τερίμ έχει μείνει σε αδράνεια για περίπου δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα. Στα ματς που ακολουθούν θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους, Αλλά στον Φατίχ Τερίμ αρέσουν τα δύσκολα”. 

To άρθρο Οι τουρκικές προβλέψεις για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό - «Του αρέσουν τα δύσκολα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φατίχ Τερίμ, Παναθηναϊκό - Του,fatich terim, panathinaiko - tou