Οι διαιτητές στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

12:03 19/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Γνωστοί έγιναν από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς, Μπράιτον – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός Φράιμπουργκ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως και

ο ρέφερι του Ελσίνκι – ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική στο Conference League.

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και του Conference League βρίσκεται προ των πυλών και η UEFA γνωστοποίησε την Τρίτη (19.09.2023) τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπράιτον στην Αγγλία ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ.

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ η διαιτητική τετράδα θα είναι από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γκρεγκ Πόουσον με βοηθούς τους Σιμόν Μπένετ και Λι Μπετς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζον Μπρουκ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ντάρεν Ίνγκλαντ και ο Πίτερ Μπανκς.

Στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ θα έχουμε “δφυρίχτρες” από την Ολλανδία. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Άλαρντ Λίντχαουτ με βοηθούς τους Ροτζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια και τέταρτο τον Άλεξ Μπος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Κλάι Ρούπερτι και Έργουιν Μπλανκ.

Τέλος, στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του Conference League ορίστηκε ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρντου με τους συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίτσα και Ίμπε Μπούκσι ως βοηθούς. Τέταρτος θα είναι ο Σεμπαστιάν Κολτέσκου και στο VAR θα βρίσκονται οι Κάταλιν Πόπα και Αντρέι Τσιβουλέτε.

To άρθρο Οι διαιτητές στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ,aek panathinaikou olybiakou, paok