Οδύσσεια 8,5 ωρών με τα ΚΤΕΛ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη μετά το κλείσιμο της εθνικής οδού

20:39 11/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε πραγματική Οδύσσεια έχει μετατραπεί το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ΘεσσαλονίκηΑθήνα και αντίστροφα μετά το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που έχει πλημμυρίσει μετά την κακοκαιρία Daniel.

Το ταξίδι με το ΚΤΕΛ έχει διάρκεια 8,5 ώρες, καθώς τα λεωφορεία

ακολουθούν μια εναλλακτική διαδρομή, ενώ μετά την «παράλυση» και του σιδηροδρόμου τα οχήματα φεύγουν γεμάτα.

Η κακοκαιρία Ντάνιελ και η υπερχείλιση του Πηνειού «έκοψε» στη μέση την Εθνική Οδό ενώ μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου στον Θεσσαλικό κάμπο θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, αναγκάζοντας όσους θέλουν να διανύσουν τη διαδρομή από και προς Θεσσαλονίκη/Αθήνα να ακολουθούν την μακρύτερη, αλλά ασφαλή διαδρομή, μέσω Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο που ξεκινάει από την Αθήνα, περνάει από Ρίο Αντίριο, Μεσολόγγι, Πρέβεζα και Ιωάννινα μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, μια διαδρομή που προσθέτει 2,5 ώρες στην ήδη μαραθώνια διαδρομή των 6 ωρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Έξτρα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ μετά το «πάγωμα» των τρένων – Αύξηση έως 30%

Μετά την διακοπή των δρομολογίων του σιδηροδρόμου μέχρι νεοτέρας για το δρομολόγιο από και προς Αθήνα, μεγάλη αύξηση καταγράφεται στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, η ζήτηση για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη σημειώνει αύξηση 30%, ενώ αντίστοιχα 25% για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ενώ τα ΚΤΕΛ προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση προσθέτοντας έκτακτα δρομολόγια.

 

To άρθρο Οδύσσεια 8,5 ωρών με τα ΚΤΕΛ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη μετά το κλείσιμο της εθνικής οδού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδύσσεια 85, ΚΤΕΛ, Αθήνα-Θεσσαλονίκη,odysseia 85, ktel, athina-thessaloniki