Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζει το δικό του Survivor χωρίς την Όλγα Πηλιάκη

21:36 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Μόνος με τα παιδιά στο σπίτι ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού η Όλγα Πηλιάκη «τρέχει» στο Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media.

Η Όλγα Πηλιάκη πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor 2024 και ο Στέλιος Χανταμπάκης έμεινε πίσω να προσέχει

τα δύο «καμάρια» τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ζει το δικό του… Survivor στο σπίτι του, μιας και έχει αναλάβει τόσο όλες τις δουλειές, αλλά και τη φροντίδα του Μανώλη και της Μαλένας.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης τράβηξε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα social media, δείχνοντας πώς περνάει στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους… αλά Survivor!

Ο επιχειρηματίας έχει αναλάβει το σκούπισμα, το συγύρισμα, το μαγείρεμα, με τη Μαλαίνα και τον Μανώλη να «βαθμολογούν» τον μπαμπά τους.

     View this post on Instagram           

A post shared by Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

«Το SURVIVOR 2024 ξεκίνησε! Αφιερωμένο στις κύριες και στους κυρίους που ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι!! Όπως βλέπετε εμείς ήμαστε καλά το διασκεδάζουμε αρκετά προς το παρών και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!! Σας στέλνω την αγάπη μας τα φιλιά μας και εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

To άρθρο Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζει το δικό του Survivor χωρίς την Όλγα Πηλιάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέλιος Χανταμπάκης, Survivor, Όλγα Πηλιάκη,stelios chantabakis, Survivor, olga piliaki