Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει πρωτοσέλιδο που τον εμφανίζει ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

09:20 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδοντας σημερινό (8.10.2023) πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τον εμφανίζει ότι είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης

αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος, προσθέτοντας ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν και όχι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, ενώ τονίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός μου ως προς την εφημερίδα που δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!

Το “έγγραφό” τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007.

Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!

Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!
Το «έγγραφό» τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση.… pic.twitter.com/AvUlLUJdKY

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 8, 2023

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει πρωτοσέλιδο που τον εμφανίζει ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Ρεπουμπλικανικού,stefanos kasselakis, repoublikanikou