Ο Σπύρος Φωκάς στην τελευταία του συνέντευξη: Τα προβλήματα υγείας και το σπαρακτικό γράμμα στην Ειρήνη Παππά

15:40 10/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος άφησε την Παρασκευή (10.11.2023) τη ζωή του σε ηλικία 86 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η επί 10 χρόνια σύζυγός του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια, κυρίως με το αναπνευστικό, ενώ είχε και καρδιολογικά προβλήματα. 

Μια μεγάλη φωτιά στο Λουράκι τον είχε αναγκάσει να αναζητήσει τότε κέντρο αποκατάστασης ώστε να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε για τα οικονομικά

προβλήματα που αντιμετώπιζε παράλληλα: «Υπήρχε ένα παλιό χρέος στη ΔΕΗ. Ήρθαν εδώ πέρα και μου λένε: “πρέπει να πληρώσετε όλα όσα χρωστάτε μέχρι σήμερα”. Τους λέω: “δεν έχω να το καλύψω”. Και μου έκοψαν το ρεύμα».

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Δεν έχω παράπονο. Ποια Πολιτεία; Ενδιαφέρεται ποτέ η Πολιτεία για μένα και για σένα; Για κανέναν μας. Δεν μπορεί να μου δίνεις τιμητική σύνταξη και να μου δίνεις 600 ευρώ», είχε πει με παράπονο ο Σπύρος Φωκάς το 2020.

 

«Μου φέρθηκε καλά η μοίρα αλλά τώρα είναι δύσκολα. Όμως άντεξα. Τερμάτισε το “μαγαζί”, το έκλεισα» είχε πει τότε στην κάμερα του Star.

Όταν πέθανε η Ειρήνη Παππά είχε γράψει ένα γράμμα που ανέφερε: «Αγαπημένη μου, μεγάλη μας αδελφή, τότε στην Ιταλία θυμάσαι. Η βροντερή φωνή σου αντηχεί. Αντίο βασίλισσά μου». 

To άρθρο Ο Σπύρος Φωκάς στην τελευταία του συνέντευξη: Τα προβλήματα υγείας και το σπαρακτικό γράμμα στην Ειρήνη Παππά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα