Ο Μητσοτάκης συνεχάρη την Πλατανιώτη για το χρυσό μετάλλιο: «Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!»

16:11 3/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τη συνεχάρη με σχετική ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης έγραψε στο twitter τα εξής: “Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!”.

Η Πλατανιώτη πέτυχε μάλιστα έναν ιστορικό θρίαμβο για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, αφού κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 3, 2024

 

To άρθρο Ο Μητσοτάκης συνεχάρη την Πλατανιώτη για το χρυσό μετάλλιο: «Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Πλατανιώτη, Ευαγγελία,mitsotakis, platanioti, evangelia