Ο Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό: «Όπου πάω θέλω το πρωτάθλημα»

12:23 27/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (27/12) ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής ήρθε στη χώρα μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και έστειλε μήνυμα τίτλου στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε στην Αθήνα και είναι έτοιμος να αναλάβει την

τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος προπονητής προσγειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 στο “Ελ. Βενιζέλος” και θα σηκώσει αμέσως μανίκια, καθώς θα ακολουθήσει η πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες του τριφυλλιού αλλά και η πρώτη προπόνηση.

Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025 και στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους «πράσινους».

Στο επιτελείο του 70χρονου Τούρκου τεχνικού θα είναι ο Νετσάτι Ατές, ενώ στο πλευρό θα του βρίσκονται και οι Σουκρού Χανεντάρ, Μαρτ Τσετίν.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο, ο Φατίχ Τερίμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, τονίζοντας ότι το πλάνο του  Γιάννη Αλαφούζου τον έπεισε για να δεχτεί την δουλειά.

Στόχος του, όπως τόνισε ο ίδιος, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως συμβαίνει με κάθε ομάδα που συνεργάζεται.

To άρθρο Ο Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό: «Όπου πάω θέλω το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φατίχ Τερίμ, Αθήνα, Παναθηναϊκό, Όπου,fatich terim, athina, panathinaiko, opou