Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον δημιούργησαν τη δική τους εταιρία παραγωγής

11:56 21/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον, ξεκινούν ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα. Δεν θα συνεργαστούν σε κάποια ταινία, αλλά θα δημιουργήσουν την δική τους εταιρεία παραγωγής, με την ονομασία «Artists Equity».

Σύμφωνα με το Deadline η επενδυτική εταιρεία «RedBird Capital» του Καρντινάλε θα παρέχει στρατηγικό κεφάλαιο και επιχειρησιακές γνώσεις για την επιτάχυνση ανάπτυξης της εταιρείας του

Μπαν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον.

«Η Artists Equity δημιουργήθηκε από το πάθος του Mατ Ντέιμον και το δικό μου για την υποκριτική και την κοινή μας επιθυμία να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους, όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε στην καριέρα μας», δήλωσε ο Μπεν Aφλεκ.

«Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ορίζεται από σπουδαίες συνεργασίες – συγγραφείς, σκηνοθέτες, παραγωγοί, συνεργείο, ηθοποιοί – και σε όλη μου την καριέρα έχω μάθει ότι η συνεργασία είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα στούντιο με επίκεντρο τον δημιουργό που θα μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής με κοινή συμμετοχή στην εμπορική επιτυχία των έργων» πρόσθεσε ο δ/νων σύμβουλος της εταιρίας, Μπεν Άφλεκ.

Το πρώτο τους εγχείρημα θα είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan με σκηνοθέτη τον Aφλεκ και πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

To άρθρο Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον δημιούργησαν τη δική τους εταιρία παραγωγής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον,ben aflek, mat nteimon