Ο Αντώνης Αηδόνης έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και υπέγραψε στην Ντόρτμουντ

17:48 12/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο ομογενής, Αντώνης Αηδόνης, βρέθηκε για περίπου τρεις μήνες στον Άρη, έμεινε ελεύθερος και την Παρασκευή (12.01.2024) ανακοινώθηκε από την Ντόρτμουντ – Προορίζεται για τη U23 των Γερμανών.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Αηδόνη για τη δεύτερη ομάδα, αποκτώντας τον ως ελεύθερο από τον Άρη. Ο 22χρονος ομογενής κεντρικός αμυντικός από τη Γερμανία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και προορίζεται για τη Β’ ομάδα των Βεστφαλών.

Ο Αντώνης Αηδόνης είχε ανακοινωθεί από τον Άρη στις 27 Ιουνίου του 2023, αλλά η συνεργασία τους λύθηκε στις 29 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, με… μηδενική συμμετοχή στην ομάδα.

Η Μπορούσα Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Αντώνη Αηδόνη, τον οποίο προορίζει για την ομάδα U23 της ομάδας (βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, στην οποία αγωνίζεται και ο Αντώνης Παπαδόπουλος).

Einer geht noch!

Borussia Dortmunds U23 hat bis zum Ende der Saison Innenverteidiger Antonis Aidonis ablösefrei verpflichtet. Der 22-Jährige wurde beim VfB Stuttgart ausgebildet und stand zuletzt bei Aris Saloniki unter Vertrag.

https://t.co/Cr9IdzzAXC pic.twitter.com/bVZhc2eqyA

— Borussia Dortmund (@BVB) January 12, 2024

To άρθρο Ο Αντώνης Αηδόνης έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και υπέγραψε στην Ντόρτμουντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνης Αηδόνης, Άρη, Ντόρτμουντ,antonis aidonis, ari, ntortmount