Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έγινε αγρότης: «Όσα χρήματα έβγαλα το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές»

10:13 10/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Αλέξανδρός Τζόρβας ακολούθησε το επάγγελμα του αγρότη, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ και την Εθνική Ελλάδας.

Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας έχει κρεμάσει τα γάντια του και εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται με αγροτικές δουλειές.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day», ο Αλέξανδρος Τζόρβας

αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση να γίνει αγρότης.

«Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή», τόνισε  αρχικά.

Δείτε το βίντεο:

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος δήλωσε ακόμα ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν «ο γιος του, του τραβούσε το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι».

«Είμαστε μαζί από ηλικία 22 ετών, σχεδόν 20 χρόνια. Μόλις γνωριστήκαμε, ταιριάξανε οι χημείες μας. Εγώ και η Χρυσαυγή γνωριστήκαμε σε μία εποχή που δεν είχα ούτε δημοσιότητα, ούτε χρήματα. Τότε εκείνη έκανε δημοσιογραφία σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού, έτυχε να κάνουμε μία συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο. Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Πρώτα από όλα ότι είναι μία εξαιρετική μητέρα, είναι πολύ δραστήρια, έχει το συμβολαιογραφείο της και είναι ο ορισμός της σύγχρονης νέας μητέρας», δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόρβας για τη ύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

To άρθρο Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έγινε αγρότης: «Όσα χρήματα έβγαλα το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Τζόρβας, Όσα,alexandros tzorvas, osa