Ο Joost Klein της Ολλανδίας πιάστηκε στα χέρια με φωτογράφο - Στον αέρα παραμένει η εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision

09:30 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μυστήριο καλύπτει την απουσία του καλλιτέχνη Joost Klein της Ολλανδίας, ο οποίος δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή (10.5.2024) στη γενική πρόβα για τον μεγάλο τελικό της Eurovision μετά από ένα απροσδιόριστο περιστατικό.

Σύμφωνα με την Daily Μail, ο αποκλεισμός του Ολλανδού τραγουδιστή από τη γενικά πρόβα δεν ήρθε τελικά – όπως αρχικά είχε διαρρεύσει – από πρόθεσή του να μεταδώσει μήνυμα από σκηνής για τον πόλεμο στη Γάζα, αλλά γιατί ο Κλάιν επιτέθηκε σε εργαζόμενο

της Eurovision.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα οι Ολλανδοί βιντεοσκοπούσαν κρυφά την πρόβα του Ισραήλ και όταν τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν τότε ο Κλάιν επιτέθηκε και χτύπησε ένα φωτογράφο.

Μέχρι στιγμής το δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό. Αν η EBU αποφασίσει να τον αποκλείσει τότε είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση της Ολλανδίας από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, ώστε η χώρα να καταφέρει να διαγωνιστεί κανονικά. 

Εκπρόσωπος της Eurovision είπε στη MailOnline: «Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι ακόμη σε εξέλιξη. Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα».

To άρθρο Ο Joost Klein της Ολλανδίας πιάστηκε στα χέρια με φωτογράφο - Στον αέρα παραμένει η εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα