Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ: Με Βίντα και Σιντιμπέ η ενδεκάδα του Αλμέιδα! Οι επιλογές των Κροατών

20:01 15/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με αυτούς ξεκινάνε οι Κροάτες το ματς.

Με τον Ντομαγκόι Βίντα να μπαίνει τελικά στην Ενδεκάδα της ΑΕΚ -έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα- και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να ξεκινάει βασικός, στη θέση του Λάζαρου

Ρότα, η ενδεκάδα της ΑΕΚ, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Μαχαίρας, Πισάρο.

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για το ματς στο “Μάξιμιρ”. Ο Ιγκόρ Μπίστσαν επέλεξε για σχηματισμό της ομάδας του το 4-2-3-1 και τον Λιβάκοβιτς στα γκολπόστ, τους Λιούμπιτσιτς, Σούταλο, Ριστόφσκι και Μοχαράμι στην άμυνα. ΟΜπουλάτ-Μίσιτς θα είναι στον άξονα, με τους Ιβάνουσετς, Μικαλιτσένκο και Σπίκιτς τριπλέτα, πίσω από τον προωθημένο Πέτκοβιτς.

Ο βασικός επιτελικός μέσος, Μπατούρινα υπέφερε από μια ίωση, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο της Ντινάμο, σε πρώτη φάση.

 

Početni sastav Dinama! pic.twitter.com/pl03J6P7Lp

— GNK Dinamo (@gnkdinamo) August 15, 2023

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ: Με Βίντα και Σιντιμπέ η ενδεκάδα του Αλμέιδα! Οι επιλογές των Κροατών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα,ntinamo zagkreb – aek, matias almeida