Ντινάμο Κιέβου – Άρης: Να επιστρέψει από το Βουκουρέστι με την πρόκριση στα playoffs του Conference League

10:28 17/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ντινάμο Κιέβου στο«Γκιουλέστι» (20:00, Newsit.gr, Novasports 2HD) και καλείται να ολοκληρώσει την… έκπληξη και να περάσει στα playoffs του Conference League.

Έχοντας πάρει προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από το 1-0 στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης

ταξιδεύει στο Βουκουρέστι για να αντιμετωπίσει την τυπικά γηπεδούχο Ντινάμο Κιέβου, στον επαναληπτικό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα PlayOff της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) – Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν), με τους Τούρκους να έχουν κερδίσει με 3-1 στο Μπακού.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή έφτασε την περασμένη Πέμπτη (10/8) στη νίκη χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Λουίς Πάλμα. Οι «κίτρινοι» καλούνται απόψε να ξεπεράσουν και τα προβλήμματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει σε ένα ακόμη ματς τον Γιακούμπ Μπράμπετς και τον Κίκε Σαβέριο. Επιπλέον, από το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς, αποχώρησε τραυματίας και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τον 32χρονο Τσέχο να σφίγγει τα δόντια για να αγωνιστεί στη ρεβάνς.

Ωστόσο, πρόβλημα προέκυψε και με τον Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Πέραν αυτών, ο Αντρέ Γκρέι εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί ουσιαστικά «ξένο σώμα» για το σύλλογο.

Από την άλλη, η Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου σίγουρα δεν αποτελεί το φόβητρο του πρόσφατου παρελθόντος. H ομάδα του 78χρονου τεχνικού θα παραταχθεί ξεκούραστη στον επαναληπτικό μιας και αναβλήθηκε το ματς με τη Μέταλιστ για την 3η αγωνιστική της ουκρανικής Premier League.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Σιρότα, Ποπόφ, Ντούμπιντσακ, Σίντορτσουκ, Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο, Καμπάιεφ, Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Εμβοντό, Πάλμα, Μορόν, Μενέντεζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Σταντιονούλ Γκιουλέστι» θα είναι ο Αυστριακός Σεμπάστιαν Γκισχάμερ.

To άρθρο Ντινάμο Κιέβου – Άρης: Να επιστρέψει από το Βουκουρέστι με την πρόκριση στα playoffs του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα