Νίκος Γκέλια: Το ευτράπελο με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στις Κάννες – «Μας κοίταξε προσβεβλημένη»

16:37 23/2/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δάσκαλος μου είπε ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας»… Ο Νίκος Γκέλια μίλησε για το «Ναυάγιο», την επική απάντηση της κόρης του όταν τη ρωτούν για εκείνον και έναν αδιανόητο δάσκαλο.

«Όταν γυρίζαμε το “Μαύρο ρόδο” μου έγινε η πρόταση για το “Ναυάγιο”. Στο “Ναυάγιο” με δυσκολέψαν οι σκηνές που είχαμε στο διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή ήταν αυτή στα βράχια, είχε πολύ κρύο», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε

και για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχτηκε. «Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων πολλών άλλα νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά.

Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πως η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο το τόπου», δήλωσε.

Ερωτηθείς αν του έχει συμβεί ποτέ κάποιο ευτράπελο στην καριέρα του απάντησε: «Όταν είχαμε πάει στις Κάννες μαζί με τον Κώστα Νικούλι είδαμε την Μαριόν Κοτιγιάρ. Άκουσε το όνομά της μαζί με μια ελληνική βρισιά και γύρισε και μας κοίταξε προσβεβλημένη».

Ο Νίκος Γκέλιας επέλεξε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, γιατί ήθελε να γίνει και πατέρας σε μικρή ηλικία. «Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου.

  

Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο ”ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”».

To άρθρο Νίκος Γκέλια: Το ευτράπελο με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στις Κάννες – «Μας κοίταξε προσβεβλημένη»  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Γκέλια, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κάννες – Μας,nikos gkelia, marion kotigiar, kannes – mas