Νένα Μεντή: Η Κατίνα Παξινού δεν ήθελε να με βλέπει μπροστά της

06:45 7/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Για τη… δύσκολη σχέση της με την Κατίνα Παξινού, την οποία είχε δασκάλα στο Εθνικό Θέατρο και είχαν παίξει και μαζί, μίλησε η Νένα Μεντή.

Η γνωστή ηθοποιός είπε, μάλιστα, στην εκπομπή «Δυο στις 10» πως τόσο η Κατίνα Παξινού όσο και ο Αλέξης Μινωτής, δεν τη συμπαθούσαν. Μάλιστα, η Νένα Μεντή αποκάλυψε και το… ρόλο που η σπουδαία ηθοποιός «δεν ήθελε να τη βλέπει μπροστά της», όπως είπε.

«Η Κατίνα Παξινού

ήταν δασκάλα μου στο Εθνικό θέατρο. Δεν με πολυπήγαινε όμως η Κατίνα, η οποία ήταν μια τεράστια ηθοποιός και δεν υπάρχουν λόγια.

Από εκεί και πέρα όμως δεν με πολυπήγαινε ίσως γιατί ήμουν πολύ ευθύς τύπος από τα 20 μου. Γιατί τόσο ήμουν όταν δούλεψα μαζί της. Η Κατίνα λοιπόν, ακόμα και ο Μινωτής αλλά αυτή πάρα πολύ, δεν μπορούσαν να ακούσουν τον νέο ηθοποιό που έκανε λάθη.

Όχι απλώς έκλεινε τα αυτιά αλλά έκανε και παρατηρήσεις από το καμαρίνι στη σκηνή όπου εγώ έπαιζα. Ήμουν μια νέα ηθοποιός, άπειρη, που έπαιζα με τον Μινωτή.

Μία, δύο, τρεις… Πάω στο καμαρίνι, αυτή ήταν αγέρωχη μπροστά στον καθρέφτη, υπέροχη, εγώ όρθια πίσω τόση, της λέω: “Κυρία Παξινού, αν μου ξανακάνετε παρατήρηση την ώρα που είμαι στη σκηνή, θα τα μαζέψω από τη σκηνή επάνω και θα φύγω και δεν θα ξαναγυρίσω”.

 

Με κοίταξε, με κάρφωσε, δεν μου απάντησε, έφυγα και από τότε δεν ήθελε να με βλέπει μπροστά της» αποκάλυψε η Νένα Μεντή.

To άρθρο Νένα Μεντή: Η Κατίνα Παξινού δεν ήθελε να με βλέπει μπροστά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νένα Μεντή, Κατίνα Παξινού,nena menti, katina paxinou