Νέλλη Γκίνη: Διέκοψα την εγκυμοσύνη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

22:20 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Ήταν όλα έτοιμα για τον γάμο μου, με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, δεκαπέντε μέρες πριν γίνει, ακυρώθηκε…» εξομολογείται η Νέλλη Γκίνη.

Μια εξομολόγηση για τον γάμο που δεν έγινε, τον γιο της αλλά και την επιλογή της να είναι μόνη έκανε σήμερα (17.01.2024) η Νέλλη Γκίνη, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Η Νέλλη Γκίνη,

το δυναμικό αντράκι για πολλούς, που αγαπήθηκε, ερωτεύτηκε και έγινε το απόλυτο sex symbol της εποχής, πορεύτηκε, όπως είπε, με μια υπόσχεση στον πατέρα της και μέντορα της: «Να μην τον ντροπιάσει ποτέ…».

Η γνωστή ηθοποιός άφησε έκπληκτους τους παρουσιαστές από τα πρώτα λεπτά όταν εξιστόρησε τον έρωτα της, με τον Μιχάλη Ζαμπέτα: «Ο Μιχάλης, ήταν σημαντική σχέση στη ζωή μου. Δεκαπέντε μέρες πριν τον γάμο, το παρατήσαμε. Ήταν όλα έτοιμα, τα προσκλητήρια, η Μητρόπολη, τα πάντα.

Ουσιαστικά ήταν δικό μου το λάθος. Στις προηγούμενες σχέσεις, με ζήλευαν. Στη συγκεκριμένη σχέση εγώ ζήλευα πολύ τον Μιχάλη. Ανέβηκε ο Μιχάλης στη μηχανή του, έβαλε κάποια πράγματά στη μηχανή και έλειψε αρκετές μέρες. (…) Το λάθος ήταν ότι υπήρχε και εγκυμοσύνη και τη διέκοψα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Το οποίο βγήκα και το είπα, το είχα ανάγκη. Ήταν σαν εξομολόγηση στον Μιχάλη. Σαν να του το χρωστούσα».

Η Νέλλη Γκίνη εξιστόρησε και πώς γνώρισε τον έρωτα της ζωής της. «Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε όταν δουλεύαμε στο Stork, εγώ δούλευα παράλληλα στο Δελφινάριο και ενώ πάντα συνυπήρχαμε στις πρόβες, εγώ για κάποιον λόγο δεν τον είχα προσέξει.

Το κλικ έγινε στην παραλία, καθώς πήγαινα. Με πλησιάζει με την μηχανή και μου κλείνει τον δρόμο. Εγώ ήμουν πολύ βιαστική και γυρίζω και του λέω: “τι είναι, παιδί μου, τι θέλεις;” Είχα και τον σκύλο μου μαζί εκείνη την ώρα. Μου λέει: “Μπορείς σε παρακαλώ, να μου δώσεις το τηλέφωνο του σκύλου σου;” Μπορείς να μην τον αγαπήσεις αυτόν τον άνθρωπο μετά από αυτό; Ήταν μπαμ και κάτω».

 

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε και για τον γιο της, τον Μάριο, ο οποίος ήρθε στη ζωή της το 1987. «Έτυχε και τον μεγάλωσα μόνη μου. Δεν πίστευα ότι θα ξανά μείνω έγκυος. Δεν ήταν εύκολο. Τον προστάτευσα και στο σχολείο, είχα επικοινωνήσει στο σχολείο. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Εγώ αντιμετώπισα, τα δημοσιεύματα τη εποχής: “Ποιος ήταν ο πατέρας”… με “πάντρεψαν” με πολλούς. Υώρα είναι όλα πιο εύκολα, κάνεις μια μήνυση και ίσως κάπου σταματήσει…».

 

Αναφορά έγινε και στο θέμα της γονεϊκότητας: «Αυτά είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν το 2024. Θεωρώ ότι δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, δεν γίνεται. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τη ζωή του, να κάνει αυτό που θέλει, φτάνει να υπάρχει για εμένα, αξιοπρέπεια, σεβασμός και αγάπη!».

Στο τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται να μείνει μόνη, η Νέλλη Γκίνη, απάντησε: «Όχι. Εγώ στη ζωή μου δεν το ένιωσα αυτό το συναίσθημα. Βέβαια τα τελευταία χρόνια, που από επιλογή μου, ζω μόνη μου… Κάποια στιγμή κουράστηκα… Είπα: “πέρασες πάρα πολύ ωραία στη ζωή σου, είσαι γεμάτη!”. Τώρα είναι το στρώμα μου διπλό και μόνη μου καλοπερνώ!».

To άρθρο Νέλλη Γκίνη: Διέκοψα την εγκυμοσύνη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα