Νέα φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον – Απαθανατίστηκε να φεύγει από το Γουίνδσορ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

17:13 11/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Αγώνα δρόμου κάνουν οι φωτογράφοι προκειμένου να απαθανατίσουν την Κέιτ Μίντλετον, μετά την μεγάλη απουσία της από τη δημόσια ζωή, λόγω της περιπέτειας με την υγεία της και το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά.

Με τις φήμες να φουντώνουν για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά και τα σενάρια να παίρνουν «φωτιά» μετά τα όσα έγιναν με την πειραγμένη φωτογραφία της, σήμερα (11/3/24) μία νέα φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στη φωτογραφία φαίνεται η Κέιτ Μίντλετον

να βρίσκεται στο αυτοκίνητο, δίπλα από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ…

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι έφευγε εκείνη τη στιγμή από το κάστρο του Windsor. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγαινε προς το Αβαείο του Γουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ενώ η σύζυγός του, πήγαινε σε κάποιο ιδιωτικό ραντεβού…

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση για την Κέιτ, η επόμενη δημόσια εμφάνισή της θα είναι μετά το Πάσχα…

 

To άρθρο Νέα φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον – Απαθανατίστηκε να φεύγει από το Γουίνδσορ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα