Νανά Βενέτη: Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω και πού πήγα

13:22 4/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Σταμάτησα να εμφανίζομαι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί δεν ήθελα πλέον την προβολή, ήθελα να ηρεμήσω, δεν ήθελα να ασχολούνται μαζί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νανά Βενέτη, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η «εκρηκτική» ηθοποιός της δεκαετίας του 80′ μίλησε για την πορεία της, τις βιντεοκασέτες, αλλά και την στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική προκειμένου να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού

είμαι, τι κάνω και πού πήγα, δεν ήθελα να ξέρουν τίποτα. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, να μη γράφουν τίποτα, να μη με ξέρουν τίποτα», ανέφερε για την εποχή από το 1995 και μετά.

«Θεωρούσα πως αν με αφήσουν ήσυχη θα πάω καλά και στη ζωή μου. Τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση και στο λέω τώρα που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη», είπε η Νανά Βενέτη με τον γιο της να τη συνοδεύει, στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Η Νανά Βενέτη εκμυστηρεύτηκε επίσης πως «εμένα δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο.

Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω… εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς».

Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί».

Έχω πάει εκδρομή σε ένα χωριουδάκι στον Όλυμπο, μπαίνω σε ένα καφενεδάκι να πιούμε ένα καφέ και μου λέει μια γριούλα «α, εσένα σε ξέρω». Με έβλεπαν στις βιντεοκασέτες»

To άρθρο Νανά Βενέτη: Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω και πού πήγα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα