Μιχαήλ Ταμπακάκης για το Μαύρο Ρόδο: Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό

19:33 8/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πότε συνειδητοποίησε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Το

κατάλαβα σταδιακά. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που είχα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, οι γονείς μου έπαιζαν πιάνο. Η μαμά μου είναι μουσικός. Ο μπαμπάς μου όχι, αλλά παίζει πιάνο.

Εμένα μου άρεσε να ζωγραφίζω και με έσπρωχναν προς τα εκεί. Σιγά σιγά μεγαλώνοντας και αλλάζοντας σχολείο μπήκα στη θεατρική ομάδα. Δεν είπα ποτέ όμως ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στην Γ’ Λυκείου, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις, εκεί άρχισα να το σκέφτομαι», δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» με τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού, ενός νέου αρχιτέκτονα που μόλις έχει γυρίσει από τις σπουδές του στη Φλωρεντία στο πατρικό του στην Πάτρα.

Σε μία εκδρομή που θα κάνει στην Καρύταινα θα μείνει στο σπίτι μίας φίλης του κι εκεί θα γνωρίσει την ετεροθαλή αδερφή της, την Ελισάβετ, μία δόκιμη μοναχή που μετακόμισε στο πατρικό της ύστερα από ένα σεισμό που κατέστησε ακατάλληλο το μοναστήρι όπου έμενε.

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό», είπε.

Όπως τόνισε ο ίδιος, το ερωτικό σκίρτημα που νιώθουν οι δύο νέοι δεν μένει στο σαρκικό, αλλά υπάρχει μία σύνδεση που δεν είχαν νιώσει ποτέ ξανά και οι δύο τους.

«Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε για το σενάριο της σειράς.

To άρθρο Μιχαήλ Ταμπακάκης για το Μαύρο Ρόδο: Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα