«Με χτυπούσε για μία εβδομάδα, πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό»! Σοκάρουν οι περιγραφές της γυναίκας από το Άργος

12:49 5/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Την ώρα που ο 34χρονος από το Άργος πήρε το δρόμο για τη φυλακή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία μέσα από τη δικογραφία φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr. Στην κατάθεση της η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει πως ο άνδρας, της όχι μόνο την ξυλοκοπούσε για μια ολοκληρη εβδομάδα, αλλά της έβαλε χλωρίνη στα γεννητικά της όργανα και πήγε να την πετάξει από τον ισθμό της Κορίνθου.

«Ο άνδρας μου με βαράει εδώ και μια εβδομάδα. Την 1-3-2024 στις

3:00 τα ξημερώματα με βάρεσε και πάλι, ενώ ήμουν στο μπάνιο, στο σπίτι μας στο Άργος» λέει η γυναίκα για το ξύλο από τον άντρα της που της έριξε και χλωρίνη. «Με βάρεσε με μπουνιές και σφαλιάρες στο πρόσωπο και σε όλο μου το σώμα και με χτύπησε με μαχαίρι στα χέρια και στα πόδια μου. Το μαχαίρι το έβαζε πλάγια και όχι από εκεί που κόβει. Ακόμα έβαλε την μαξιλαροθήκη δυο φορές στο λαιμό μου και την έσφιξε καθώς έκανε και το ίδιο 2 φορές με τη ζώνη του παντελονιού του».

Τα όσα περιγράφει στην κατάθεσή της η γυναίκα γίνονται όλο και πιο σκληρά.

«Με το σίδερο που σιδερώνω ρούχα με χτύπησε στη μούρη μου. Με ξεβράκωσε μπροστά στον καθρέφτη και μου έβαλε το σπασμένο κινητό μέσα στον πρωκτό μου. Επίσης μου έριξε στο πρόσωπο καθαριστικά πλυντηρίου και χλωρίνη έβαλε και στο ψωμί και μου έβαλε στο γεννητικό μου όργανο. Το κεφάλι μου το έβαλε στη λεκάνη μέσα.

«Πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό της Κορίνθου» – «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό»!

«Πριν 3 μέρες πήγε να με πετάξει από τον ισθμό της Κορίνθου για να του πω την αλήθεια για την κουνιάδα μου. Ο άνδρας μου έχει ζήλια και εγώ του έκρυβα ένα μυστικό σχετικά με τη σχέση που είχε η κουνιάδα μου. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα κακό.

Σήμερα με έφερε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη για να μην με πάει στο Άργος και γίνει ρεζίλι. Φώναζε ένα φίλο του ο οποίος δεν ήξερε τίποτα και δεν είχε καμία σχέση με αυτά που έπαθα. Θέλω να τιμωρηθεί για όλα αυτά που μου έκανε».

Ο φίλος του στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, τόνισε:«Μου είπε να πάω σπίτι του και αφού πήγα είδα τη γυναίκα του χτυπημένη σε μαύρο χάλι. Μου ζήτησε να την βοηθήσω να την πάμε στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στην οικογένειά του. Κατά τη διαδρομή του ζήτησα το λόγο για την κατάσταση της γυναίκας του. Αυτός μου απάντησε πως η γυναίκα του έκανε πλάτες στη νύφη του και δεν του το είχε πει».

Τι λέει ο δικηγόρος του που παραιτήθηκε

Ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 34χρονου, καθώς διαφώνησε με τη υπερασπιστική γραμμή.

Ακούστε όλα όσα είπε στο newsit.gr για την απόφασή του:

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/03/theodoropoulos.mp4

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, για την άγρια επίθεση στην γυναίκα του…

To άρθρο «Με χτυπούσε για μία εβδομάδα, πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό»! Σοκάρουν οι περιγραφές της γυναίκας από το Άργος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισθμό Σοκάρουν, Άργος,isthmo sokaroun, argos