Μαριάντα Πιερίδη: Ο πατέρας του γιου της, στο πλευρό της για την κρίση στο γάμο της

15:55 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι αλλά έχουν μαζί ένα παιδί που τους δένει. Η Μαριάντα Πιερίδη αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και ο πρώην σύντροφό της, είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει.  

Οι φήμες για την κρίση στο γάμο της είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό γι’ αυτό και η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε χθες (20.09.2023) να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και μίλησε στη Super Κατερίνα. «Μου έστειλαν μηνύματα για τον σύζυγό μου, είναι αιτία διαζυγίου» είπε η τραγουδίστρια.

Σήμερα,

η εκπομπή επικοινώνησε με τον Νέστορα Φωτιάδη, τον πρώην σύντροφο της Μαριάντας Πιερίδη και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος αποκάλυψε πως γνώριζε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον γάμο της τραγουδίστριας.

«Τη Μαριάντα τη ξέρω καλά. Όταν δεις έναν άνθρωπο στεναχωρημένο, τον ψυχανεμίζεσαι, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δε θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι.

Με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ανθρώπινα και μόνο, όταν θες να πεις μια συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα να συμπαρασταθείς, δε χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι. Ακόμα και με μια κουβέντα μπορείς να κάνεις τον άλλον να νιώσει καλύτερα» είπε ο Νέστορας Φωτιάδης.

«Ούτως ή άλλως, με τη Μαριάντα έχουμε τον Νικόλα. Μιλάμε κάθε μέρα γιατί το παιδί κοντεύει τα 10 πια. Μπαίνει στην προεφηβεία και κάθε μέρα συζητάμε. Οπότε, η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πουν κάτι, βοηθάει. Χθες τα είπαμε, για το σχολείο, καλά την άκουσα. Καλά είναι. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσει.

 

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί, και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί αυτό. Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται» κατέληξε.

To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη: Ο πατέρας του γιου της, στο πλευρό της για την κρίση στο γάμο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάντα Πιερίδη,marianta pieridi