Μαρία Σολωμού για την απιστία: Παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα, βρήκα τα στοιχεία

11:52 14/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απιστία που έχει βιώσει σε μικρότερη ηλικία και πως τη χειρίστηκε.

«Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα

ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα.

Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου» συνέχισε η Μαρία Σολωμού.

Σε ερώτηση σχετικά με το γιό της και το εάν θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, η μαρία Σολωμού ανέφερε: «Δεν κάθομαι ήσυχη, περιμένω να την ακούσω την ανατροπή, έτσι νιώθω.

Πάντα έλεγε ότι η δουλειά μας είναι πολύ εύκολη και μπορεί να την κάνει πολύ άνετα. Μέχρι τα 25 του εγώ δεν είμαι άνετη, αλλά του αρέσει πολύ όλο αυτό το θεωρητικό και το φιλολο -πολιτικό που το πήρε από τον πατέρα του», είπε η Μαρία Σολωμού.

«Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει, είναι φοβερό.

Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του», είπε για τον γιο της η Μαρία Σολωμού.

To άρθρο Μαρία Σολωμού για την απιστία: Παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα, βρήκα τα στοιχεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σολωμού, Παράλληλα,maria solomou, parallila