Μαρία Σάκκαρη: «Όταν χαμογελάω, παίζω καλά»

16:39 29/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά την κατάκτηση του 1000αριου τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη έχει βάλει πλώρη και για το 500αρι τουρνουά στο Τόκιο, ούσα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διέλυσε και πάλι την Καρολίν Γκαρσιά (Νο10) στον προημιτελικό, αποκαλύπτοντας ο μυστικό της για τις καλές εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη

και να χαμογελάω στο court με κάνει να παίζω καλά», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στην on court συνέντευξή της μετά τη νίκη επί της Καρολίν Γκαρσιά στο Τόκιο.

Maria Sakkari after beating Caroline Garcia in Tokyo:

“Being happy on the court really makes me play good. Smiling, enjoying. There’s a big process behind it. I just feel like the happier I am on the court & the more I smile on court, the better I play.”

Keep smiling, Maria. pic.twitter.com/THx2BBJa2M

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 29, 2023

«Απολαμβάνω το χρόνο μου στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο court, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι στο court, τόσο καλύτερα θα παίζω. Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής».

Όσο για την τακτική της: «Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η Καρολίν είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά».

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα, κόντρα στην οποία έχει πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες, αύριο, Σάββατο (30/9, 07.30-08.00).

 

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Όταν χαμογελάω, παίζω καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σάκκαρη, Όταν,maria sakkari, otan