Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγωνία για τον τραυματισμό του Μάρκους Ράσφορντ – Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με την Premier League

17:45 8/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Έβερτον στην Premier League και ένα σημαντικό “βήμα” για την έξοδο στο Chmapions League, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Μάρκους Ράσφορντ.

Στο 81ο λεπτό του αγώνα, ο Ράσφορντ έγινε αναγκαστική αλλαγή και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ρίχνει τις ευθύνες στο “βαρύ” πρόγραμμα της ομάδας.

«Δυστυχώς,

ο τραυματισμός δεν δείχνει καλός. Πρέπει πάντως να περιμένουμε. Για όλα φταίει το βαρύ πρόγραμμα, δεν γίνεται να δίνουμε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες», τόνισε ο Τεν Χαγκ για τον πρώτο σκόρερ των “κόκκινων διαβόλων”.

Ten Hag on Rashford injury: “We have to wait, it doesn’t look well. Once again, it is due to the schedule… we’ve to protect our players”, tells BT #MUFC

“You cannot play 3 games in 6 days”. pic.twitter.com/vjz3rA5zIY

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 8, 2023

I hope Marcus Rashford is okay! #mufc #MUNEVE pic.twitter.com/HfD2B6ehU8

Faz (@planetfaz) April 8, 2023

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγωνία για τον τραυματισμό του Μάρκους Ράσφορντ – Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με την Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αγωνία, Μάρκους Ράσφορντ – Έξαλλος, Τεν Χαγκ, Premier League,mantsester giounaitent, agonia, markous rasfornt – exallos, ten chagk, Premier League