Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Άγρια επεισόδια πριν τον τελικό στο Κύπελλο Ισπανίας

21:28 6/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μαγιόρκα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο σημειώθηκαν στους δρόμους της Σεβίλλης, λίγες ώρες πριν από την σέντρα στον τελικό στο Κύπελλο Ισπανίας.

Πολύ άσχημες εικόνες εκτυλίσσονται στην Σεβίλλη, στην πόλη που είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μαγιόρκα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όπως μεταδίδουν Μέσα από την Ιβηρική χώρα οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν σε σύγκρουση, με φωτοβολίδες, λοστούς και πέτρες να είναι μόνο μερικά από τα όσα είχαν στην κατοχή τους οι πρωταγονιστές.

Μάλιστα η αστυνομία δεν μπορούσε να παρεμβεί και να δώσει τέλος, αφού η κατάσταση ήταν τεταμένη.

Incidentes en la Alameda de Hércules en la previa de la Final de la #CopaDelRey.

Diferentes grupos radicales lanzan bengalas y objetos peligrosos.

@angelaserraa pic.twitter.com/v3Awnk8ODd

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) April 6, 2024

Μάλιστα όπως γίνεται λόγος από τα ισπανικά δημοσιεύματα, στα άγρια επεισόδια συμμετείχαν και οι οπαδοί της Ρεάλ Μπέτις, οι οποίοι πήγαν με το μέρος εκείνων της Μαγιόρκα.

Última Hora| Aficionados del Athletic de Bilbao lanzan sillas y bengalas contra aficionados del Mallorca en Sevilla. Algunos llevan la borroka en la sangre y no pueden salir de sus aldeas sin ponerse nerviosos. pic.twitter.com/zRKQqRIK83

David Santos (@davidsantosvlog) April 6, 2024

Όπως γίνεται λόγος οι φίλοι της Μπιλμπαό έχουν πάρει 21.000 εισιτήρια για τον τελικό, ωστόσο στην Σεβίλλη βρίσκονται αρκετοί περισσότερο Βάσκοι προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους.

 

To άρθρο Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Άγρια επεισόδια πριν τον τελικό στο Κύπελλο Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα