Λεχέτσκα – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός στο Indian Wells για τον Έλληνα τενίστα

21:36 12/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0(6-2, 6-4) σετ από τον Λεχέτσκα, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να μένει εκτός συνέχειας στο Indian Wells από τους «16» της διοργάνωσης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν σε καλή ημέρα, με τον Λεχέτσκα(Νο32) να τον κερδίζει 2-0 σετ(6-2, 6-4) και να τον αφήνει εκτός συνέχειας από το Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν εκτός ρυθμού από την αρχή στο παιχνίδι, κάτι που ο Τσέχος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και σε ένα αγώνα που κράτησε

77 λεπτά πήρε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση.

Πλέον ο Τσιτσιπάς θα στρέψει την προσοχή του στο δεύτερο τουρνουά Μasters της σεζόν, μετά την σύντομη παρουσία του στο Indian Wells.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν εντελώς εκτός ρυθμού, με τον Λεχέτσκα να κατακτά τέσσερα διαδοχικά γκέιμ κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 5-1. Παρότι ο «Στεφ» μείωσε σε 5-2, εν τέλη ο Τσέχος με 6-2 έκανε το 1-0 στα σετ.

Ο Λεχέτσκα όπως και στο πρώτο σετ «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του στο τρίτο γκέιμ, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα και με την ψυχολογία υπέρ του ο Τσέχος κατάφερε να βγει νικητής με 6-4 στα γκέιμ και να αφήσει εκτός Indian Wells τον Στέφανο Τσιτιπά.

Αυτή μάλιστα ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Τσιτσιπά, με τον ίδιο να τελειώνει τον αγώνα έχοντας 44% στο σερβίς, ενώ είχε στο παιχνίδι του πάρα πολλά εύκολα λάθη, τα οποία του κόστισαν.

 

To άρθρο Λεχέτσκα – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός στο Indian Wells για τον Έλληνα τενίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα