Λάτρεις της σοκολάτας ετοιμαστείτε: Ήρθε η προσφορά που δεν μπορείτε να χάσετε

12:25 12/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, για να έχει… νόημα, προβλέπει και πέρασμα από τον διάδρομο με τις σοκολάτες. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, η σοκολάτα είναι η σχέση που δεν χαλάει ποτέ. Που «κρατά» από τα παιδικά μας χρόνια, συνεχίζει και θα συνεχίζει.

Και έχει και πολλά πρόσωπα: γάλακτος, υγείας, με ξηρούς καρπούς. Είναι εκείνη στην οποία θα στραφούμε όταν είμαστε χαρούμενοι, στενοχωρημένοι,

αγχωμένοι. Όταν θέλουμε κάτι γλυκό για να «φτιάξουμε» τη γεύση μας.

Πόσοι, βράδυ στο σπίτι δεν έχουν αναζητήσει «κάτι γλυκό» και έχουν βρει αυτό που ζητούν σε ένα κομμάτι σοκολάτα; Πόσοι δεν έχουν αναζητήσει ένα σνακ το μεσημέρι στο γραφείο και δεν έχουν βρει την… απάντηση στην αναζήτησή τους σε μια μπάρα με κομματάκια σοκολάτας;

Η σοκολάτα είναι σχέση ζωής, ας η γελιόμαστε. Γι’ αυτό και η αναζήτηση για νέες γεύσεις και προτάσεις δεν σταματά ποτέ. Που; Στα Lidl! Εκεί όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, πολλές διαφορετικές επιλογές, γεύσεις που θα σας συναρπάσουν, ποιότητα και (κυρίως) φοβερές τιμές!

Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα, στα καταστήματα Lidl θα βρείτε επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade με έκπτωση 20%!

Tip: όλες οι σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας της Lidl παράγονται με πιστοποιημένο κακάο.

Αν λοιπόν δεν τις έχετε δοκιμάσει ακόμα, τώρα είναι η ευκαιρία!

Γιατί η Lidl μπορεί να καλύψει… όλα τα γούστα! Θα βρείτε μπάρες σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας με ολόκληρους ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα με 74% κακάο, σοκολάτες γάλακτος, σοκολάτα με σταφίδες, με μπισκότο και άλλες και μάλιστα σε διάφορα μεγέθη, από 40g μέχρι 300g!

Θα βρείτε τις ιδιαίτερα αγαπημένες είναι οι εκλεκτές σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία «J.D. Gross». Πρόκειται για βελγικές πραλίνες ή σοκολάτες με καραμέλα ή πορτοκάλι και σοκολάτες με ιδιαίτερες ποικιλίες όπως Ecuador ή Amazonas και διαφορετικά ποσοστά από ποιοτικό κακάο ως συστατικό, 56% ή 60% ή 70%). Ποικιλία και ποιότητα εγγυημένες δηλαδή!

Σε όλες τις σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας που διαθέτει η Lidl Ελλάς, το 100% του κακάο είναι ήδη πιστοποιημένο.

Ποιότητα ✓, τιμή ✓

Με δεδομένη την ποιότητα, το θέμα είναι η τιμή. Κι αυτό το έχει… καλύψει η Lidl! Γιατί αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα προσφοράς επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade!

Είτε αν τις ξέρετε και άρα είστε… φαν τους ή να δεν τις έχετε δοκιμάσει και θέλετε να τις γνωρίσετε, από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα τις βρείτε σε έκπτωση 20%

Ραντεβού στα Lidl λοιπόν, για την πιο γλυκιά εβδομάδα!

To άρθρο Λάτρεις της σοκολάτας ετοιμαστείτε: Ήρθε η προσφορά που δεν μπορείτε να χάσετε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα