Κυκλάδες: Άρρωστο «παιχνίδι» που γίνεται μόδα – Ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα με μηχανές και ποδήλατα

13:23 18/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Αναστάτωση στις Κυκλάδες για αυτό που κάποιοι βαφτίζουν παιχνίδι. Ρισκάρονται ζωές με μηχανές και ποδήλατα να κινούνται ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας…

Η Σύρος ήταν το πρώτο νησί που παρατηρήθηκε και τη σκυτάλη φαίνεται να παίρνουν και άλλα νησιά στις Κυκλάδες. Μικρά παιδιά με ποδήλατα και λίγο μεγαλύτερα με μηχανές, δίνουν ραντεβού για να παίξουν κορώνα – γράμματα τόσο τη δική τους ζωή, όσο και των οδηγών που τυχαίνει να βρεθούν στο δρόμο τους. Μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κινούνται ανάποδα, με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος,

ακόμα και δυστυχήματος, να είναι πάντα ορατός. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Μια νέα “μόδα” έχει ξεκινήσει από νεαρούς κυρίως στο νησί με σκοπό από ότι φαίνεται να ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους, αλλά και την αδρεναλίνη των συμπολιτών τους, δημιουργώντας μάλιστα όλες τις προϋποθέσεις για να σημειωθεί ακόμα και δυστύχημα.

Τις τελευταίες ημέρες, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα νεαροί οδηγοί μηχανών αλλά και ποδηλάτων, δημιουργούν ομάδες και βγαίνουν στο δρόμο πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Προχθές το απόγευμα (16-09-2022) κατά τις 19:00, ομάδα πιτσιρικάδων με ποδήλατα οδηγούσαν μετά μανίας στο μονόδρομο της Σταματίου Πρωίου, από την αντίθετη κατεύθυνση.

“Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο προς το ΙΚΑ και ξαφνικά 8 – 9  ποδήλατα με πιτσιρικάδες, πετάχτηκαν μπροστά μας από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι γινόταν δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς που ήμουν συγκεντρωμένος στην οδήγηση, λίγο αν είχα αφαιρεθεί θα είχαμε μετωπική σύγκρουση” ανέφερε οδηγός.

Δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό. Έχουν γίνει καταγγελίες για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά, ένα εκ των οποίων σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Πλατεία Ηρώων στη Σύρο.

“Πιτσιρικάδες με τέσσερις μηχανές ερχόμενοι από Ερμούπολη, ακολούθησαν ανάποδα τον κυκλικό κόμβο μπροστά στο περίπτερο της Εφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας” ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο cycladeslive.gr.

Οι αστυνομικοί στο νησί συνεχίζουν τις έρευνες, με όσους έζησαν τις εικόνες να δηλώνουν τουλάχιστον ανήσυχοι από τους κινδύνους που κρύβονται. 

To άρθρο Κυκλάδες: Άρρωστο «παιχνίδι» που γίνεται μόδα – Ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα με μηχανές και ποδήλατα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα