Κορονοϊός: Τέλος οι κηδείες στην Ιταλία! “Στοπ” και σε γάμους, βαφτίσεις

22:58 8/3/2020 - Πηγή: NewsIt

“Στοπ” σε όλες τις λειτουργίες σε όλες τις εκκλησίες της χώρας μέχρι τις 3 Απριλίου αποφάσισε η Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού.

Δεν θα τελούνται γάμοι ούτε κηδείες σε εκκλησιαστικούς χώρους! «Πρόκειται για μια οδυνηρή απόφαση, η οποία όμως ενδείκνυται ως συμβολή στην προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει η Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων.

Παράλληλα, αποσαφηνίζει ότι ασπάζεται και εφαρμόζει τα μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης για τον περιορισμό του ιού, διότι η Καθολική Εκκλησία ανησυχεί για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που

έχει επιβληθεί στη χώρα.

133 νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Την ίδια ώρα τον απόλυτο τρόμο προκαλεί όλο και περισσότερο ο κορονοϊός στην Ιταλία, αφού  καταγράφηκαν 133 θάνατοι τις τελευταίες 24 ώρες! 

Μόνο στην Λομβαρδία σημειώθηκαν οι 113 από τους 133 θανάτους. Αυτό αυξάνει στους 257 τους θανάτους στην περιφέρεια – στην οποία βρίσκεται και το Μιλάνο – και στους 366 σε όλη την Ιταλία, 

Υπενθυμίζεται πως από το Σάββατο όλη η Λομβαρδία βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με άλλες 12 πόλεις του Ιταλικού βορρά.

Το 73% των θανόντων ζούσε στην Λομβαρδία. Συνολικά, 3.557 ασθενείς έχουν εισαχθεί σε δημόσια νοσοκομεία, ενώ 2.180 είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό.

To άρθρο Κορονοϊός: Τέλος οι κηδείες στην Ιταλία! “Στοπ” και σε γάμους, βαφτίσεις δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα