Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Εκτοξεύθηκαν τα ραντεβού εμβολιασμού μετά τα νέα μέτρα και την έκρηξη κρουσμάτων

14:47 9/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Την ώρα που ο κορονοϊός πολιορκεί στενά τη χώρα, αισιόδοξα στοιχεία  έρχονται από τη δοκιμαζόμενη Θεσσαλονίκη. Τα νέα μέτρα και η έξαρση των κρουσμάτων «εκτόξευσαν» τα ραντεβού εμβολιασμού.

Τα συνεχόμενα «μαύρα» ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στέλνουν όλο και περισσότερους Θεσσαλονικείς στα εμβολιαστικά κέντρα. Ειδικότερα, 20% αυξήθηκαν τα ραντεβού

για εμβολιασμό στο Γ.Ν Παπανικολάου με τον  διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης να διαπιστώνει, μιλώντας στο GRTimes, πως «πήρε μπροστά η μηχανή και πάλι»!

Η πνευμονολόγος, υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου στο Γ.Ν Παπανικολάου, Ευαγγελία Σέρασλη σημειώνει και εκείνη  ότι «από την 1η Νοεμβρίου παρατηρείται αυξητική τάση στα ραντεβού για εμβολιασμό, σε ένα ποσοστό 20%, το οποίο σταθεροποιείται τα τελευταία 24ωρα στο 10%».

«Η πλειοψηφία των ραντεβού αφορά κυρίως την 3η δόση, αλλά έχουμε και αξιοσημείωτη αύξηση για 1η δόση του εμβολίου», προσέθεσε η κυρία Σέρασλη.

Μέχρι και σήμερα, Τρίτη (09.11.2021), την 3η δόση μπορούν να λάβουν όσοι έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από τη 2η, ωστόσο αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα τα ραντεβού για την αναμνηστική δόση να κλείνονται και νωρίτερα.

To άρθρο Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Εκτοξεύθηκαν τα ραντεβού εμβολιασμού μετά τα νέα μέτρα και την έκρηξη κρουσμάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα