«Κανείς δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία - Περίεργη η χρονική σύμπτωση», λέει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

08:32 2/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Για «περίεργη χρονική σύμπτωση» όσον αφορά τις καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο έκανε λόγο ο δικηγόρος του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε ότι «ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, γιατί κανένας από τους ανώνυμους ”κουκουλόφορους” που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία». 

« Οι καταγγέλοντες αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν για γεγονότα τα οποία υποτίθεται ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια – Περίεργη η χρονική σύμπτωση. Επίσης,

κανένας δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία, οπότε νομικά δεν κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Οι ”κουκουλοφόροι” που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, ας καταγγείλουν αυτά που γνωρίζουν επώνυμα, ώστε η καταγγελίες τους να ελεγχθούν να απαγγελθούν κατηγορίες από τις εισαγγελικές αρχές», είπε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δίωξη ή ένταλμα αλλά υπάρχει μία πολύ σοβαρή έρευνα (της ΑΑΔΕ) και ακράδαντα στοιχεία για απάτη και εγκληματική δραστηριότητα, και αυτό θα καταλήξει κάπου, όταν ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης» δήλωσε από την πλευρά του Σταύρος Μπαλάσκας.

To άρθρο «Κανείς δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία - Περίεργη η χρονική σύμπτωση», λέει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Κανείς, – Περίεργη,konstantinos polychronopoulos, kaneis, – periergi