Κλοπ για τον τραυματισμό του Τσιμίκα: «Μια σπασμένη κλείδα είναι κάτι άσχημο»

11:41 25/12/2023 - Πηγή: NewsIt

O Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να δηλώνει πως το κάταγμα κλείδας που υπέστη ο Έλληνας ακραίος αμυντικός είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, αναφέροντας παράλληλα ότι η ομάδα του θέλει τύχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την Λίβερπουλ, με ένα εξ αυτών να αφορά φυσικά και τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα κλείδας.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ χτύπησε άσχημα στο πρόσφατο

ντέρμπι των «ρεντς» απέναντι στην Άρσεναλ, με τον εκτιμώμενο χρόνο της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να είναι μεγάλος.

Μάλιστα ο τεχνικός της Λίβερπουλ επισήμανε πόσο άσχημο είναι αυτό που συνέβη στον ποδοσφαιριστή του, με τον Κλοπ να αναφέρει πως χρειάζεται τύχη προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει.

«Προφανώς αυτό για μας είναι πραγματικά δύσκολο.

Κάποιες φορές έχεις τραυματισμούς και τους αποδεχόμαστε όλους, αλλά μία σπασμένη κλείδα είναι κάτι πραγματικά πολύ άσχημο, επειδή χρειάζεται αρκετός χρόνος για ανάρρωση. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Ρόμπερτσον, έναν διαφορετικό τραυματισμό (σ.σ. εξάρθρωση), αλλά που παίρνει επίσης πολύ χρόνο, όπως όλοι ξέρουμε» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

 

To άρθρο Κλοπ για τον τραυματισμό του Τσιμίκα: «Μια σπασμένη κλείδα είναι κάτι άσχημο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα