Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Κηφισός και Κηφισίας στο «κόκκινο», καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Μεσογείων και Λιμάνι Πειραιά

08:50 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Πάσχα ήταν και πέρασε και μαζί με αυτό και οι καλές ημέρες όπου η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας θύμιζε Δεκαπενταύγουστο.

Ποδαρικό στη νέα αυτή εβδομάδα, κάνει η γνώριμη για τους Αθηναίους αυξημένη κίνηση στους δρόμους.

Μέρα

της μαρμότας θυμίζει η κίνηση στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της πόλης, δηλαδή στον Κηφισό και στα δυο ρεύματα – στην άνοδο από το ύψος των Σεπολίων μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ όσοι είναι στο ρεύμα της καθόδου, από το ύψος των Αγίων Αναργύρων μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Κηφισίας, με μεγαλύτερο πρόβλημα στο ύψος του Ψυχικού, στη Λεωφόρο Κατεχάκη, στη Μεσογείων, στην παραλιακή με κατεύθυνση τον Πειραιά στο ύψος της Αλίμου και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
15′-20′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας,
5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 13, 2024

Εξίσου δυσανασχετούν και όσοι οδηγοί κινούνται στον Καρέα αλλά και στην Αττική Οδό όπου σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 15′-20′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

To άρθρο Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Κηφισός και Κηφισίας στο «κόκκινο», καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Μεσογείων και Λιμάνι Πειραιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα