Κηφισιά – Βόλος: Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για υπεράριθμους στην εξέδρα

16:33 11/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα στο Κηφισιά – Βόλος και πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, εξέφρασε τα παράπονά του, για υπερβολικό αριθμό ατόμων στην εξέδρα.

Προσωρινή διακοπή είχαμε στο Κηφισιά – Βόλος, με τον Αχιλλέα Μπέο να δέχεται κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, Κωνσταντίνο Πουλικίδη και τον ισχυρό άνδρα των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρεται για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στις

εξέδρες.

Μάλιστα, η κάμερα της Cosmote TV έδειξε τον Αχιλλέα Μπέο να ψάχνει τον αστυνομικό διευθυντή στο γήπεδο και ανοίγει διάλογο με την εξέδρα, μετρώντας παράλληλα τα άτομα που ήταν στο σημείο. Μάλιστα, φέρεται να έκανε λόγο ακόμα και για ύπαρξη μπράβων και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος της Κηφισιάς κατέβηκε στο γήπεδο και εξήγησε στον ιδιοκτήτη του Βόλου πως υπάρχει ο προβλεπόμενος αριθμός θεατών στις εξέδρες και πως δεν υπάρχουν μπράβοι. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου αποχώρησε μετά από λίγο από τον αγωνιστικό χώρο.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και αυτή την αγωνιστική ισχύουν κανονικά τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση, για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, με τα γήπεδα να… ανοίγουν από Δευτέρα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

To άρθρο Κηφισιά – Βόλος: Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για υπεράριθμους στην εξέδρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – Βόλος, Έξαλλος, Αχιλλέας Μπέος,kifisia – volos, exallos, achilleas beos