Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Να τον βρει το 2024 στην κορυφή της Super League

12:23 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

O ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην έδρα της νεοφώτιστης, Κηφισιάς, με μοναδικό στόχο, να πάρει τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League, στο αγωνιστικό φινάλε του 2023.

Eχοντας ανέβει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League -και παίρνοντας παράλληλα και την

απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League- ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να κάνει έξι τις σερί νίκες του στο πρωτάθλημα – κι οκτώ σε όλες, γενικά, τις διοργανώσεις, περνώντας από την έδρα της Κηφισιάς.

Ο ΠΑΟΚ (32 βαθμοί) θα παίξει στην Καισαριανή, εκεί όπου η νεοφώτιστη Κηφισιά περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της.

Η Κηφισιά έχει 11 βαθμούς και μέσα στην έδρα της είχε καταφέρει να “σταματήσει” την ΑΕΚ. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει των νεοφώτιστων με 2-1 μέσα στην Τούμπα.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει δεδομένα στη βοήθεια των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή για την αναμέτρηση της Καισαριανής. Ο τιμωρημένος Παρράς είναι η μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Σάντος, Κωνσταντακόπουλος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας).

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κούλα (Ξάνθης).

4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας).

VAR: Μανούχος (Αργολίδας).

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου).

To άρθρο Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Να τον βρει το 2024 στην κορυφή της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – ΠΑΟΚ, 2024, Super League,kifisia – paok, 2024, Super League