Καταγγελία αναγνώστη για συνωστισμό στο αεροδρόμιο Μακεδονία (pics)

13:53 22/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Την κατάσταση που επικρατούσε το πρωί της Τρίτης (22/09/2020) στο αεροδρόμιο Μακεδονία περιέγραψε στο newsit.gr αναγνώστης μας και οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές. 

Οι εικόνες ήταν από την πρωινή πτήση της Ryanair Θεσσαλονίκη – Παρίσι. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης παρότι χάρηκε πολύ με την εικόνα του ανακαινισμένου αεροδρομίου της Fraport, απογοητεύτηκε

με τη διαδικασία της επιβίβασης στο αεροπλάνο.

Οι επιβάτες όλοι, ένας προς έναν τηρούσαν όσο μπορούσαν τα μέτρα με όλους τους να φορούν μάσκα αλλά κάποια πράγματα ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Όπως λέει, ο συνωστισμός ξεκίνησε στη διαδικασία της επιβίβασης.

Οι αρμόδιοι τσέκαραν τα εισιτήρια και τις ταυτότητες στην πύλη χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των επιβατών, παρότι όλοι φορούσαν μάσκες.

Στην συνέχεια όπως είπε άφησαν τους επιβάτες να περιμένουν αρκετή ώρα, μετά την έξοδο, στα σκαλιά για να έρθει το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο αεροπλάνο. Όπως σημειώνει, ενώ είχε αρκετές θέσεις στάθμευσης και θα μπορούσαν να πάνε με τα πόδια στο αεροπλάνο αν είχε σταθμεύσει μπροστά στην πύλη, όπως είχε γίνει σε άλλη πτήση του πριν ένα μήνα, τους στοίβαξαν στο λεωφορείο. 

Όπως τονίζει, το λεωφορείο ήταν γεμάτο με μηδενικές αποστάσεις. Και καταλήγει: «Δυστυχώς ο κορονοϊός για την εταιρεία είναι άγνωστη λέξη».

To άρθρο Καταγγελία αναγνώστη για συνωστισμό στο αεροδρόμιο Μακεδονία (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα