Κατάκολο: «Έσπασαν» τα ισόβια για τον 35χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του το 2011

15:59 12/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Μνήμες του φονικού που πριν από 11 χρόνια συγκλόνισε το Κατάκολο Ηλείας, «ξύπνησαν» στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Τότε ένας 35χρονος άνδρας, πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Ύστερα από έντεκα χρόνια, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την καλή συμπεριφορά του 46χρονου, σήμερα, άνδρα, και μείωσε την ποινή του σε 18 έτη κάθειρξη. Πρωτόδικα, ο τότε 35χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της μητέρας του, και δώδεκα ακόμη χρόνια για την απόπειρα δολοφονίας της θείας του!

Ήταν Οκτώβριος του 2011

υπενθυμίζει το patrisnews.com – όταν η τοπική κοινωνία του Κατάκολου, αλλά και ολόκληρη η Ηλεία, ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο φονικό. Ένας 35χρονος άνδρας σκότωσε με καραμπίνα, την ίδια του τη μητέρα, και αποπειράθηκε να σκοτώσει και τη θεία του.

Λίγη ώρα μετά, ο άνδρας προσπάθησε, να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί το όπλο δεν είχε μέσα άλλη σφαίρα…

Στο παραπάνω βίντεο της ΟΡΤ, ακούγεται ο δράστης ο οποίος, λίγα λεπτά πριν έχει σκοτώσει την μητέρα του, να λέει «ποιος θα πιστέψει ότι ήταν ατύχημα», και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

To άρθρο Κατάκολο: «Έσπασαν» τα ισόβια για τον 35χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του το 2011 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατάκολο, Έσπασαν, 35χρονο, 2011,katakolo, espasan, 35chrono, 2011