Καρναβάλι παντού με πανέμορφες εικόνες από το Ζάππειο μέχρι την Κέρκυρα, την Κρήτη και το Ναύπλιο

15:52 19/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Το καρναβάλι επέστρεψε δυναμικά σε ολόκληρη τη χώρα. Μικροί και μεγάλοι δείχνουν να το απολαμβάνουν με την καρδιά τους. Μια σειρά από εικόνες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…

Το καρναβάλι είναι εδώ σε ολόκληρη τη χώρα. Μετά τη δύσκολη διετία των ακυρώσεων και των περιορισμών που έφερε ο κορονοϊός, μικροί και μεγάλοι

ξεχύθηκαν σε πλατείες και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Κάθε περιοχή και μια διαφορετική κουλτούρα. Με πολλούς προορισμούς να έχουν πληρότητες που αγγίζουν το 100%. Στην κορυφή, η Πάτρα, το Ναύπλιο, η Ξάνθη και η Κέρκυρα που έχουν παράδοση, τέτοια εποχή.

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους σε όλη τη χώρα, σκορπίζοντας σερπαντίνες, μουσικές και παιχνίδι από το Ζάππειο και την Κοζάνη μέχρι την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς βρίσκεται και η Αθήνα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων να γεμίζει μουσικές το Ζάππειο και με τα παιδιά να διασκεδάζουν με ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκεύες, face painting, καλλιτέχνες τσίρκου, ομαδικά παιχνίδια, παντομίμα και μασκότ.

Το κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης έχει κατακλύσει πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το «Καστρινό Καρναβαλι 2023» που έχει ξεκινήσει από τις 12:00 το μεσημέρι από την Πλατεία 18 Άγγλών. Την παρέλαση ακολούθησε τελετή λήξης και πάρτυ στην πλατεία Ελευθερίας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Στην Κέρκυρα το βενετσιάνικο καρναβάλι βρήκε στη Χώρα του νησιού και εκατοντάδες τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Μακεδονίας…

Πανέμορφες εικόνες και στο Ναύπλιο. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε ακόμα περισσότερο και έτσι θέση στις καφετέριες της παλιάς πόλης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν πληρότητες που αγγίζει το 100% μέσα στο Σαββατοκύριακο…

Άρωμα Κοζανίτικης αποκριάτικης παράδοσης στην κατάμεστη πλατεία το πρωί της Κυριακής της Μικρής Αποκριάς. Οι Φανοί της πόλης στην πρώτη κοινή εμφάνιση ξεσήκωσαν τον κόσμο!

To άρθρο Καρναβάλι παντού με πανέμορφες εικόνες από το Ζάππειο μέχρι την Κέρκυρα, την Κρήτη και το Ναύπλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρναβάλι, Πανέμορφες, Ζάππειο, Κέρκυρα, Κρήτη, Ναύπλιο,karnavali, panemorfes, zappeio, kerkyra, kriti, nafplio