«Καρφί» Σόλσκιερ για Κλοπ: «Έτσι επηρεάζει τους διαιτητές»

09:38 6/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν γίνει ξαφνικά συνδιεκδικήτριες του τίτλου στην Premier League, μετά την εξαιρετική πορεία της πρώτης τον τελευταίο καιρό, γεγονός που έχει “φουντώσει” τη “μάχη” τους και εκτός γηπέδου.

Ο προπονητής των “κόκκινων”, Γιούργκεν Κλοπ άφησε πριν λίγες ημέρες “αιχμές” για τα πέναλτι που έχουν κερδίσει οι “κόκκινοι διάβολοι” και ο δικός τους τεχνικός, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απάντησε με ένα “καρφί” κατά του Γερμανού.

Η δήλωση του Κλοπ

«Στα

5,5 χρόνια που είμαι στην Λίβερπουλ έχω κερδίσει λιγότερα πέναλτι (30) απ’ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δύο χρόνια του Σόλσκιερ (32)»

Η απάντηση του Σόλσκιερ

«Είναι μάλλον ένα γεγονός. Δεν μετράω πόσα πέναλτι έχουν κερδίσει. Αν θέλουν να ξοδεύουν χρόνο ανησυχώντας αν θα τους γίνει φάουλ μέσα στην περιοχή, εγώ δεν ξοδεύω χρόνο σε αυτό. Δεν μπορώ να πω γιατί λένε τέτοια πράγματα.

Πέρυσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε μιλήσει για το θέμα και δεν είχαμε πάρει ένα πέναλτι που έκρινε πολλά, οπότε μάλλον είναι ένας τρόπος τους να επηρεάζουν τους διαιτητές. Δεν ξέω. Όταν γίνονται φάουλ στους παίκτες μας μέσα στην περιοχή, είναι πέναλτι». 

To άρθρο «Καρφί» Σόλσκιερ για Κλοπ: «Έτσι επηρεάζει τους διαιτητές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα