Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό: Δύο έγκυες ανάμεσα στους 15 τραυματίες – Οι μαρτυρίες και η σωτήρια κίνηση

09:26 7/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Καραμπόλα με τραυματίες και ένα σημείο της Εγνατίας Οδού, να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα…

Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων έπειτα από ατύχημα, σημειώθηκε χθες (06-03-2022) στην Εγνατία Οδό. Συνολικά, 15 άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και δύο έγκυες γυναίκες, όλοι ευτυχώς ελαφρά και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία έχοντας κυρίως θλαστικά τραύματα. Κύρια αιτία φαίνεται πώς ήταν η πυκνή ομίχλη και η χαμηλή ορατότητα που επικρατούσε στο σημείο εκείνη την ώρα.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν

αρχικά πέντε αυτοκίνητα, όμως στην συνέχεια έπεσαν πάνω τους και άλλα. Εννέα ασθενοφόρα έφτασαν αμέσως στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους 15 τραυματίες, οι 9 μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το οποίο τέθηκε αμέσως σε συναγερμό, δύο στην Πτολεμαΐδα και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Βέροιας.

Εν τω μεταξύ μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αιανή Κοζάνης με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας όσοι από τους οδηγούς και συνοδηγούς επιθυμούσαν να φιλοξενηθούν, στους οποίους θα παρέχουν διαμονή και σίτιση. Οι υπόλοιποι μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικές ήταν οι περιγραφές των οδηγών την στιγμή της καραμπόλας, που το ένα αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στο άλλο αλλά και τον τρομακτικό κρότο που άφηνε πίσω της η σύγκρουση. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα όταν οδηγός με κίνδυνο της ζωής του σταμάτησε φορτηγό νταλίκα αρκετά μέτρα πιο κάτω από το σημείο της καραμπόλας. Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το σημείο που σημειώθηκε η καραμπόλα…

To άρθρο Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό: Δύο έγκυες ανάμεσα στους 15 τραυματίες – Οι μαρτυρίες και η σωτήρια κίνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα