Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

10:05 16/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο διπλό επεισόδιο της συγκλονιστικής ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και χτυπάει τη Σοφία, η οποία δεν θέλει να εμπλέξει την Αστυνομία. Όταν, όμως, το περιστατικό γίνεται γνωστό στη σχολική κοινότητα, βίαιες αντιδράσεις ξεσπούν μεταξύ των μαθητών, με αποτέλεσμα ο Στάθης να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις, ενώ υποψιάζεται

ότι η κόρη του κάλυπτε τη μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Επεισόδιο 11ο

Σε μια συμπλοκή του με την καθηγήτρια του γιου του, ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και τη χτυπάει με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. Η Σοφία δεν θέλει να εμπλέξει την Αστυνομία, αλλά όταν το περιστατικό γίνεται γνωστό, προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών.

Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ως εκδίκηση για τον πατέρα του. Πόσο έχει πλησιάσει ο Νικόλας τη μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας; Τι σοκάρει την Μπετίνα όταν παρακολουθεί κρυφά την κόρη της σε μια έξοδό της;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Επεισόδιο 12ο

Ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την Αστυνομία με μία αποκάλυψή του σχετικά με τον Νικόλα και τη σύζυγό του. Η Άννα είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιες συγκρούσεις στο σχολείο με αφορμή τη στάση του Βανδώρου.

Ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις στους μαθητές του. Υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε τη μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει και διαλύει τα μέλη της συμμορίας. Ποιον αναπάντεχο σύμμαχο θα βρει η Βικτόρια;

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

To άρθρο Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα