Καμίλα: Το αεροπλάνο της βασιλική συζύγου συγκρούστηκε με πουλί στο – Δείτε βίντεο

15:51 29/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένα μεγάλο βαθούλωμα υπάρχει στο αεροπλάνο της βασιλικής συζύγου, αφού ένα… πουλί χτύπησε πάνω του ενώ επέστρεφε στην Βρετανία. Στο αεροσκάφος, στο οποίο πιστεύεται ότι επέβαινε η Καμίλα, έχει υποστεί – όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο – ζημιά μετά την πτήση από την Ινδία. 

Η 75χρονη σύζυγος του βασιλιά της Βρετανίας, σύμφωνα με την Daily Mail, φοβάται τα αεροπλάνα. Λέγεται μάλιστα ότι κάποτε η Καμίλα κάθισε τρομοκρατημένη στα σκαλοπάτια ενός μικροσκοπικού

ιδιωτικού τζετ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο εξωτερικό, αρνούμενη να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. 

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η Καμίλα σφίγγει το χέρι του συζύγου της, του βασιλιά Καρόλου, κατά την απογείωση. Τραγική ειρωνεία… αφού ο βασιλιάς είναι πιλότος. Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα δείχνει μεγάλη κατανόηση στην φοβία της γυναίκας του και μια φορά τον άκουσαν να της λέει: «Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην με κρατάς τόσο δυνατά!». 

Η Καμίλα πιστεύεται ότι έκανε ένα διάλειμμα στην Ινδία, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα. Επισκέφθηκε το ολιστικό κέντρο υγείας SOUKYA στην Μπανγκαλόρ, τουλάχιστον, επτά φορές από το 2010. Το κέντρο προσφέρει θεραπείες για περισσότερες από 100 παθήσεις.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

To άρθρο Καμίλα: Το αεροπλάνο της βασιλική συζύγου συγκρούστηκε με πουλί στο – Δείτε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα