«Ήθελα το "12άρι" της Ελλάδας αλλά...» - Η Silia Kapsis μίλησε για την βαθμολογία της στην Eurovision

16:15 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Η χτεσινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη που έκανα», είπε η Silia Kapsis μιλώντας για την συμμετοχή της στην Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Liar».

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της Eurovision

και τη νίκη του Ελβετού Nemo, η Silia Kapsis, η οποία κατέκτησε την 15η θέση στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα τελικά αποτελέσματα.

Θέμα συζήτησης ήταν η χτεσινή (11.05.2024) βαθμολογία των κριτικών επιτροπών, κατά την οποία η Ελλάδα έδωσε το «12άρι» της στην νικήτρια Ελβετία και όχι στην Κύπρο, όπως συνηθιζόταν να γίνεται επί δεκαετίες. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περίμενε τον πολυπόθητο βαθμό από την χώρα «αδελφάκι».

«Ολοκλήρωσα τον στόχο μου. Ήθελα να ανέβω στη σκηνή για να περάσουν όλοι καλά και να πάμε με δύναμη. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή δεν κοιτούσα στοιχήματα και προγνωστικά, ήμουν εκεί για την μουσική και για την εμπειρία. Το καλύτερο ήταν το ότι το απολαύσαμε και πήγαμε πολύ καλά», είπε αρχικά η Silia Kapsis.

Στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε με την βαθμολογία της Ελλάδας η ίδια είπε: «Το ήθελα το “12άρι” αλλά όλα καλά. Έδωσαν ό,τι νόμιζαν καλύτερο. Κι εγώ πίστευα θα πάω πιο ψηλά αλλά είμαι χαρούμενη με τη θέση».

To άρθρο «Ήθελα το "12άρι" της Ελλάδας αλλά...» - Η Silia Kapsis μίλησε για την βαθμολογία της στην Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα